Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Watford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Watford

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη που έφερε τη Liverpool έστω και για λίγη ώρα στην κορυφή της Premier League, εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός δήλωσε για την επικράτηση επί των Hornets:

“ Ήταν όπως το είχα προβλέψει. Έπρεπε να περάσουμε τη δοκιμασία. Ένα μεγάλο κομπλιμέντο προς τη Watford και τον Roy σήμερα – αμύνθηκαν πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά χρειαζόμασταν ωριμότητα και επιθυμία. ”

“ Η πίεση ψηλά σήμερα ήταν ό,τι καλύτερο είδα εδώ και πολύ καιρό. Χρειαζόμασταν τον Ali μια φορά σήμερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερα πράγματα. ”

Για το 1-0 του Jota:

“ Μια υπέροχη σέντρα από τον Joey και μια υπέροχη κεφαλιά από τον Diogo. Είχαμε τον έλεγχο και έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Για την εμφάνιση του Joe Gomez:

“ Ήταν μια πολύ καλή σέντρα από τον Joey. Έκανε ένα καλό παιχνίδι – ήταν η λογική λύση σήμερα. Έπαιξε καλά αμυντικά και επιθετικά, θα έπρεπε να είναι πολύ χαρούμενος. ”

“ Ο Joey μπορεί να παίξει δεξί μπακ. Ξέρω ότι η αγαπημένη του θέση είναι η στόπερ, αλλά μπορεί να παίξει και δεξί μπακ και αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο. ”

“ Ήταν κορυφή. Έστησε το γκολ και είχε άλλη μια υπέροχη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να είναι γκολ. Πώς μπορείς να αντικαταστήσεις τον Trent Alexander-Arnold; Δεν του ζήτησα να παίξει όπως ο Trent, είπα να παίξει όπως ο Joe Gomez. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θα έχει περισσότερα παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν.”

Για τα 250 παιχνίδια που συμπλήρωσε στην Premier League:

“ Έχουμε κάνει μερικά καλά, μερικά όχι και τόσο καλά, αλλά σήμερα ήταν ένα αρκετά καλό. ”

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας:

“ Αν κάποιος μας έλεγε το καλοκαίρι ότι θα βρισκόμασταν στην κατάσταση που βρισκόμαστε, στις αρχές Απριλίου, όλοι θα το είχαμε πάρει. ”

“ Το μόνο καλύτερο θα ήταν να βρισκόμασταν 20 βαθμούς μπροστά από τη City. ”

Για το υπόλοιπο της σεζόν πρόσθεσε:

“ Ελπίζω ένα μεγάλο δίμηνο. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να αποφασίσει πολλά για το πώς θα είναι ο Μάιος. Τα αγόρια δημιούργησαν μια βάση κορυφαίας κατηγορίας, τώρα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. Είναι δύσκολο. Υπάρχει ένας λόγος που είναι τόσο δύσκολο να κερδίσεις ένα τρόπαιο. Θα το πάρουμε παιχνίδι με το παιχνίδι.”

“ Θα δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να κρατήσουμε όλα τα αγόρια σε φόρμα και να κάνουμε αλλαγές μεταξύ των αγώνων. Η Premier League είναι η πιο σημαντική διοργάνωση.

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Jota:

“ Δεν το είδα ξανά. Δεν μπορούσα να το δω στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν παίκτες ανάμεσα σε εμάς και την μπάλα. Αν είναι φάουλ, γι’ αυτό είναι το VAR. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται όλα στην περιοχή μόνο και μόνο επειδή ο παίκτης δεν πήρε την μπάλα. ”

Για την αλλαγή του Curtis Jones:

“ Ο Curtis γύρισε τον αστράγαλο του, όμως προγραμματίζαμε ήδη την αλλαγή. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Ο Jota είναι κορυφαίος. Είναι πραγματικά καθοριστικός. Ήταν μια σπουδαία σέντρα και μια σπουδαία κεφαλιά. ”

Οι Reds βρήκαν ξανά τον τρόπο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com